Een webshop op maat

Bij KleuverMedia geven wij onze opdrachtgevers een webshop met een unieke uitstraling, één die past bij de producten en of diensten die worden aangeboden in de webwinkel. In samenspraak met u maken wij uw shop onderscheiden, herkenbaar en geven wij het een passende look en feel.
U kunt kiezen Bij KleuverMedia maken hebben wij de opties voor een budget webshop en een webwinkel met een geheel eigen design.

Een budget webshop

Bij een budget shop krijgt u een betaalbare en goed functionerende basis webwinkel waarmee prima kunt starten. Bij onze budget webwinkels maken wij gebruik van standaard templates die wij dusdanig aanpassen tot een voor u herkenbare en wenselijke look en feel.

Een dergelijke oplossing heeft als voordeel dat u voor een beperkt budget een prima functionerende en stabiele shop krijgt. Mocht u willen uitbreiden door bijvoorbeeld specifieke functionaliteiten aan de webshop toe te voegen, dan kan dat later alsnog. De standaard templates die wij gebruiken zijn eenvoudig uit te breiden.

Een webshop met een uniek design

Zoekt u een unieke custom made shop met specifieke functionaliteiten? Ook deze kunnen wij voor u maken. Een dergelijk webwinkel neerzetten betekend in de praktijk dat wij intensief voortraject waarin wij samen met u de gewenste uitstraling en functionaliteit vaststellen.
Naast een uniek design zorgen wij voor de optimalisatie van gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. Ook wordt uw shop SEO geoptimaliseerd.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op.