De betekenis van een webportal

Webportals zijn een poort richting een verzameling van goed geordende databases van content. Vanuit dit platform wordt de bezoeker doorgelinkt naar andere pagina’s waarop meer informatie te vinden is.

Voordelen van webportals

Een webportal geeft gebruikers de mogelijkheid om niet alleen specifieke informatie te vinden die top of mind is.  Ook wordt het eenvoudiger om gerelateerde informatie te vinden. Een goed geordend portal biedt u de gelegenheid meer te ontdekken rondom een bepaalt thema.

Daarnaast bieden veel portalen de mogelijkheid om te communiceren met andere bezoekers van de website. Denkt u maar eens aan open blogs, community’s, chatsessies en reactieformulieren om er maar een paar te noemen.

Waarom kiezen voor Kleuver Media?

Kleuver Media heeft als partner maar ook als leverancier de nodige ervaring op het gebied van het bouwen en onderhouden van webportalen. De uitdaging is niet zozeer het bouwen van een portaal op zich, maar wel het op de juiste wijze onderhouden (ordenen), monitoren en bijsturen ervan. Dat vormt de sleutel tot uw succes.

Wilt u meer weten?

Laat dan uw gegevens achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Daarnaast bent u uiteraard welkom op ons kantoor in Veenendaal.