Video marketing

Video marketing is niet meer weg te denken in de wereld van marketing en communicatie. Met ruim 60% van het internetverkeer behoort video tot de meest bekeken content wereldwijd. En wij staan nog maar aan het begin.

Cijfers wijzen uit dat video in de komende 5 jaar maar liefst 80% van het internetverkeer gaat uitmaken.

Doet uw organisatie al iets met video marketing?

Waarschijnlijk net zoals veel andere Nederlandse organisaties waarschijnlijk nog niet of nauwelijks. Toch zult ook u begrijpen dat deze ontwikkeling een impact op uw organisatie gaat hebben en dan met name op het gebied van marketing.

Want ook uw doelgroep ‘consumeert’ video’s. Onderzoek toont aan dat video op dit moment één van de belangrijkste kanalen is voor het genereren van leads, het vergroten van brand awareness, het binden van klanten en om conversie in uw shop te realiseren.

De kracht van video marketing

Video marketing brengt ook uw doelgroep in beweging. Met een goede video prikkelt u de zintuigen optimaal. Met de juiste beelden, de juiste boodschap en het juiste geluid roept u een gevoel op en creëert u een sfeer waarmee u uw doelgroep weet te raken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het team van Kleuver Media Veenendaal is o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen van een effectieve video marketing strategie. Onze mensen verpakken uw boodschap tot een oogstrelende videoproductie die past bij uw organisatie.

Naast de productie verzorgt ons team de montage en adviseren wij u bij het inzetten van uw videoboodschap.

Wilt u meer weten?

Laat dan uw gegevens achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Daarnaast bent u uiteraard welkom op ons kantoor in Veenendaal.