Wat is SEO webdesign

Uiteraard zoekt u een website die voldoet aan de behoefte van uw organisatie, merk, product en/of dienst. Daarnaast mag een ‘look en feel’ die aansluit bij de belevingswereld van uw doepgroep niet ontbreken.

Echter wat vaak over het hoofd wordt gezien is een SEO webdesign. Dit design bestaat in grote lijnen uit een zoekmachine vriendelijk gedecodeerde website. Daarnaast wordt er bij SEO webdesign nagedacht over hoe de content zo gebruiksvriendelijk mogelijk kan worden aangeboden aan de bezoekers.

Waarom SEO webdesign belangrijk is

Het doel van een SEO geoptimaliseerd webdesign is om de gebruikers van uw website zo overzichtelijk, snel en prettig mogelijk te laten navigeren door uw website. Uw klanten zullen het zeker waarderen wanneer u hier aandacht aan heeft besteed. Niets is zo vervelend als een trage en rommelige website.

Google waardeert gebruiksvriendelijke websites

Met name Google beloont organisaties met gebruiksvriendelijke content. Concreet betekent dit dat uw website hoger in de zoekresultaten zichtbaar zal zijn.

SEO webdesign in de praktijk

In de praktijk betekend dit het kiezen voor een responsive design. Dit houdt in dat uw website op zowel de laptop als tablets en mobile telefoons goed zichtbaar is. Bij een responsive design werkt ook de website op ieder platform naar behoren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het team van Kleuver Media Veenendaal biedt u meer  dan een gemiddeld webdesign bureau. Onze vormgevers leveren niet alleen een passend en aansprekend design maar zij weten dit technisch te vertalen naar een gebruiksvriendelijke, snel ladende en geoptimaliseerde website.

Naast webdesign kunt u ook bij ons terecht voor copywriting, contentmarketing en/of beeldbewerking.

Wilt u meer weten?

Laat dan uw gegevens achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Daarnaast bent u uiteraard welkom op ons kantoor in Veenendaal.