Welke website is het meest geschikte voor uw organisatie?

U wilt een nieuwe- of een modernere website? Dan heeft u keuze uit een enorm breed assortiment van mogelijkheden.

Dit ruime aanbod is op zich prettig, maar hoe zorgt u ervoor dat uw keuze voldoet aan de behoefte van uw organisatie? En hoe krijgt u een site welke voldoet aan de wensen vanuit de markt? Hoe zorgt u ervoor dat de nieuwe website goed in de smaak valt bij uw doelgroep? En hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt voor een website?

Belangrijke vragen welke vragen om een antwoord voordat u een nieuwe website aankoopt.

Dé succesformule voor uw website achterhalen

Heeft u zelf niet de gewenste kennis in huis om de meest geschikte site te kunnen kiezen? Dan nodig wij u bij deze geheel vrijblijvend uit voor een inventariserend/oriënterend gesprek waarmee wij straks gezamenlijk dé succesformule van uw website vaststellen.

Deze keuzes heeft u

Het beschikbare budget is vastgesteld, de juiste ‘look and feel’ is gekozen en u heeft het doel van uw website helder voor ogen. Dan bestaat het laatste gedeelte van het voortraject nog uit het formuleren van de functionaliteiten en het vaststellen van de specificaties.

Tijdens het vervolgtraject wordt er een keuze gemaakt voor het meest geschikte CMS systeem (website beheersysteem). In veel gevallen bieden onze standaard oplossingen als WordPress, Joomla, Magento en Drupal voldoende mogelijkheden.

Blijkt het om een complexe website of om complexe omstandigheden te gaan, dan kan het nodig zijn om te kiezen voor een custom made CMS systeem. Dit betekent vaak een intensiever en langduriger traject.

Uw ideale website ontwerpen en realiseren bij KleuverMedia

Bij KleuverMedia bieden wij onze opdrachtgevers een compleet aanbod van diensten en producten gerelateerd aan de ontwikkeling van websites. Van vormgeving en copywriting tot het programmeren en optimaliseren van websites/webshops.

Daarnaast adviseren en faciliteren wij onze opdrachtgevers ook bij domeinregistraties, het hosten van uw website en zijn wij ijzersterk in alle facetten verbonden aan online marketing.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op