Online Marketing

Wij als Kleuver Media uit Veenendaal, verstaan als online marketing-en communicatiebureau als geen ander de kunst van het vergroten van uw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Wij beantwoorden uw online vraagstuk vanuit resultaat- en doelgerichtheid.

Waarom kiezen voor Kleuver Media

Onze succesformule is gebaseerd op gedegen onderzoek dat vertaald wordt naar een effectieve online strategie.

Onze online marketeers denken en werken hierbij vanuit doelgerichtheid, efficiëntie en planmatigheid. Weten wat je doet, hoe je het doet en wanneer je het doet. Dit is waar het omdraait bij online marketing.

Een strategie ontwikkelen is één maar deze implementeren is wat anders. Daarom besteden wij vooraf voldoende tijd in het verkrijgen van helderheid en overeenstemming. Helderheid is het vooraf weten waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Maar ook een heldere doelgroepanalyse is van essentieel belang. Wat beweegt hen, wat motiveert hen. Maar ook weten wat hun behoeftes zijn en weten hoe zij bij voorkeur benaderd willen worden.

Overeenstemming bereiken betekent onderzoeken en vaststellen welke online strategie het best past bij de cultuur / filosofie van uw organisatie.  Daarnaast is het essentieel dat de nieuwe online marketing koers verankerd wordt binnen uw organisatie.

Belangrijke tools die wij voor onze klanten inzetten zijn

Internet marketing, online advertisement, E-mail marketing, conversie optimalisatie, social media marketing en loyalty programma’s.

Wilt u meer weten?

Vul dan ons contact formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. U bent daarnaast van harte welkom op ons kantoor in Veenendaal.