Onze hostingsservice

Websites zijn er in allerlei verschillende varianten. Van eenvoudige websites, landingspagina’s en  webshops tot complexe platforms. Deze variatie heeft als gevolg dat iedere website een andere behoefte heeft aan dataverkeer en/of schijfruimte. Voordat u een doordachte keuze kunt maken voor een hostingspakket doet u er verstandig aan om eerst het e.e.a. vast te stellen.

Wat is bijvoorbeeld het uiteindelijke doel van uw website? Wordt de website straks intensief en langdurig gebruikt? Past het hostingspakket goed bij uw CMS-systeem? Welke gebruikerservaring wil ik mijn bezoekers bieden? Aan welke veiligheidseisen moet de website straks voldoen? Hoeveel dataruimte denken wij straks nodig te hebben? Aan de hand van deze informatie wordt het een stuk eenvoudiger om het de juiste hostingsovereenkomst aan te gaan.

Vooraf advies

Wij adviseren u graag bij het inzichtelijk maken van uw hostingsbehoefte. Zo kunt u de juiste keuze maken. Op deze wijze betaalt u niet onnodig voor een veel te uitgebreid hostingspakket. Anderzijds is een te beperkt hostingspakket ook niet geheel zonder gevolgen. Door een dergelijk pakket kan uw website veranderen in een niet gebruiksvriendelijke website met de nodige gevolgen van dien.

Onze hostingspakketten?

Wij hebben 3 pakketten voor u samengesteld waaruit u een weloverwogen keuze kunt maken. In hele uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat deze 3 standaardpakketten niet geschikt zijn voor de hosting van een website. Mocht dit het geval zijn dan gaan wij over tot het aanbieden van een maatwerkoplossing.

Brons hostingspakket
per maand
€ 9.95
hostingpakket klein
500 MB schijfruimte (website)
500 MB schijfruimte (email)
10.000 MB Dataverkeer
IMAP accounts
4 emailadressen
Incl. subdomein(en)
Google analytics rapportage
Zilver hostingspakket
per maand
€14.95
hostingspakket medium
1000 MB schijfruimte (website)
1000 MB schijfruimte (email)
25.000 MB Dataverkeer
IMAP accounts
8 emailadressen
Incl. subdomein(en)
Google analytics rapportage
Goud hostingspakket
per maand
€19.50
hostingspakket groot
2000 MB schijfruimte (website)
4000 MB schijfruimte (email)
50.000 MB Dataverkeer
IMAP accounts
onbeperkt
Incl. subdomein(en)
Google analytics rapportage

 

Meer weten over de onze hostingsmogelijkheden?

Heeft u vragen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.