Helpdesk service

Neemt uw (bedrijfs)website ook een prominente plaats in binnen uw organisatie? Dan is een vakbekwame en doortastende helpsdesk service zeker geen overbodige luxe. Want een niet (goed) functionerende website blijft vaak niet zonder vervelende gevolgen.

Zo loopt u door een slecht functionerende website als organisatie het risico op  het mislopen van orders, het achterblijven van bestellingen, het niet scoren van leads, afhakende klanten en een afnemend aantal bezoekers van uw website. Daarnaast is er een reële kans op het ontstaan van reputatie- en/of  imagoschade.  Kortom, verstrekkende gevolgen waar u als organisatie niet aan wilt denken.

Inschakelen van onze helpdesk

Er zijn verschillende factoren aan te wijzen welke er toe kunnen bijdragen dat na enige tijd ook uw (bedrijfs) website niet meer naar behoren functioneert. Zo zien wij vaak dat er problemen ontstaan als gevolg van:

  1. Geen of gebrekkig onderhoud aan de website.
  2. Verouderde systemen waarop de website draait.
  3. Schade welke aan de site is toegebracht door partijen van buitenaf (vaak ontstaan als gevolg van problemen met de beveiliging)

Om deze problemen voor te zijn of om deze te tackelen op het moment dat deze zich voordoen, kunt u gebruik maken van onze helpdesk service. Wat wij u en onze opdrachtgevers bieden is support dat zich kenmerkt door snel en adequaat handelen.

Behoefte aan een heldpdesk?

Wilt u advies of gebruik maken van onze helpdesk mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend een maatwerkaanbieding voor support bij uw website. Zo bent u verzekerd van een doortastend optredend en onze bekwame helpdeskmedewerkers zorgen  ervoor dat uw website weer snel naar behoren functioneert. Is uw website door ons gebouwd? Dan ontvangt u van ons één jaar gratis support   Is uw website ergens anders gebouwd of is deze meer dan één jaar oud? Ook dan kunt u bij ons terecht voor uw support.

Uw website goed onderhouden

Voorkom frustraties, afhakende-en wegblijvende bezoekers. Het belang van een goed functionerende website is de afgelopen jaren drastisch toegenomen.. Was een website vroeger niet meer dan een visitekaartje,   tegenwoordig is uw website een uithangbord waarmee u volop communiceert met uw omgeving. Hiermee is uw website een onmisbare schakel binnen uw organisatie.

Een goed onderhouden website betaald zich vaak terug

Uit ervaring weten wij dat goed onderhouden websites worden gewaardeerd door bezoekers en dit laat zich op verschillende manieren blijken. Zo hebben deze sites vaak veel meer terugkerende bezoekers en zijn hun bezoekers eerder bereid de site aan te bevelen of te delen via social media.

Bovendien zien wij vaak dat bezoekers eerder geneigd zijn een bestelling te plaatsen en dat goed onderhouden websites meestal meer leads genereren.  Ook zien wij dat deze websites vaak succesvoller zijn in het behalen van prominentere posities in de zoekresultaten van Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.

Een goed onderhouden website herkennen

Een website waar goed onderhoud aan wordt gepleegd kenmerkt zich door bijgewerkt nieuws,pagina’s met recente teksten, nette afbeeldingen, aanbiedingen, een hedendaagse ‘look & feel’ ,de laatste functionaliteiten en zeker niet te vergeten gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u ook een goed onderhouden website?  Dan kunnen, en willen wij dit graag voor u realiseren. U ontvangt dan een aanbieding voor een maatwerkoplossing in de vorm van een onderhoudsovereenkomst welke is gebaseerd op de behoefte van uw organisatie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.