Content marketing

Wat is content marketing? en wat is de juiste content marketing strategie?  Dit zijn bij veel organisaties actuele en prangende vraagstukken en in onze ogen ook meer dan terecht.

Content marketing is dan wel echt iets van de laatste jaren desondanks is deze vorm van marketing niet meer weg te denken. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat het bereik van reclame – en promotie uitingen via de traditionele media in een rap tempo afneemt.

Content marketing goed alternatief voor traditionele media

Door  het massale gebruik van internet, social media en mobiele applicaties zijn er steeds meer communicatiekanalen bijgekomen. Het gevolg? Een versnipperd landschap van enorm veel kanalen die niet alleen maar concurreren met traditionele media maar ook nog eens met elkaar.

Mede door het enorme bereik  van deze nieuwe kanalen “vechten” steeds meer partijen om de aandacht van uw doelgroep. Uw doelgroep wordt steeds meer overspoelt met communicatie-uitingen van derden waaronder naar alle waarschijnlijkheid ook die van uw concurrent.

Oplossing die content marketing te bieden heeft

Door content de ontwikkelingen die uw doelgroep aanspreekt en die zoals wij dat noemen high shareable is wordt het eenvoudiger om in beeld te blijven en te komen bij uw doelgroep omdat deze content logischerwijs meer aandacht krijgt.

Om deze aansprekende content te kunnen ontwikkelen is het belangrijk dat u weet wat er onder uw doelgroep speelt en waar en wanneer en hoe deze het best te bereiken zijn. Een content marketing strategie op basis van een doelgroepanalyse is daarom uiterst effectief.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Het team van Kleuver Media Veenendaal is o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen van een effectieve content marketing strategie.

Naast strategie kunt u ook voor de vertaling bij ons terecht. Zo bieden wij onze klanten een concrete content kalender en pakt ons creatieve team  de copywriting, vormgeving en/of beeldbewerking op.

Meer weten?

Laat dan uw gegevens achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Daarnaast bent u uiteraard welkom op ons kantoor in Veenendaal.