Kleuver Media uit Veenendaal

De succesformule die wij hanteren voor onze klanten is gebaseerd op gedegen onderzoek dat vertaald wordt naar een effectieve online strategie. Bij ons kunt u terecht voor een integraal en dus alomvattend online marketingadvies.

Onze online marketeers denken en werken hierbij vanuit doelgerichtheid, efficiëntie en planmatigheid. Weten wat je doet, hoe je het doet en wanneer je het doet. Dit is waar het omdraait bij online marketing.

Online marketing die werkt

Een strategie ontwikkelen is pas het begin. De volgende stap is het implementeren van deze strategie binnen uw organisatie. Daarom besteden wij vooraf voldoende tijd aan het verkrijgen van helderheid en overeenstemming. Helderheid is het vooraf weten waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Maar ook een heldere doelgroepanalyse is van essentieel belang. Wat beweegt ze, wat motiveert ze. Maar ook weten wat hun behoeftes zijn en weten hoe zij bij voorkeur benaderd willen worden.

Overeenstemming betekent onderzoeken en vaststellen welke online strategie het beste past bij de cultuur / filosofie van uw organisatie.  Daarnaast is het essentieel dat de nieuwe online marketing koers verankerd ligt binnen uw organisatie.

Belangrijke tools die wij voor onze klanten inzetten zijn

Internet marketing, online advertisement, email-marketing, conversie optimalisatie, social media marketing en loyalty programma’s.

Wilt u meer weten?

Vul dan ons contact formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.